בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פרגיות עם תפוחי אדמה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
קילו פרגיות
4
תפוחי אדמה בינוני
1
בצל
מלח
פפריקה
כמון
כורכום
אופן ההכנה
1
לטגן את הבצל
2
להוסיף את הפרגיות כשהן חתוכות
3
להוסיף את תפוחי האדמה גם הן
4
חתוכות לקוביות בינוניות
5
לטגן הכל כ2 דקות
6
אח"כ להוסיף כוס וחצי מיים
7
כף פפריקה
8
חצי כף מלח
9
חצי כפית כורכום
10
חצי כפית כמון
11
לתת
12
לכל לרתוח
13
להנמיך ולבשל כ40 דקות
המתכון נכתב ב-22/05/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך