1
מניחים בסיר את הסוכר החום, הסוכר הלבן, הפלפל השחור, השום, הקטשופ, מיץ העגבניות,החומץ המים והסויה ומביאים לרתיחה.
2
מנמיכים את האש. יוצקים לאט את בלילת הקורנפלור לסיר תוך כדי ערבוב ומבשלים ביחד עוד כחמש דקות. מכבים את האש ודואגים לשמור חם.
3
מחממים מחבת כבדה ומוסיפים לה מעט שמן לטיגון. מוסיפים את תערובת הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במטרה להשחים אותן כארבע דקות. מוסיפים את האגוזים וכוס אחת מרוטב הטריאקי.
4
מערבבים ביחד כדקה נוספת ומגישים מיד.