דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1.25 כוסות סוכר
200 גרם פרג טחון
50 גרם צימוקים מושרים בקוניאק
וסחוטים
100 גרם אגוזים שבורים גס
2 כפות שמן
6 ביצים מופרדות
קליפת לימון
לקרם
3 כפות קקאו
3 כפות מים
4 כפות סוכר
50 גרם מרגרינה

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל - 180 מעלות.
2
מקציפים את החלבונים עם מחצית מהסוכר לקצף יציב.
3
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם שאר הסוכר, ומוסיפים את שאר החומרים.
4
מקפלים את הקצף בזהירות אל הציפה יוצקים לתבנית בינונית ואופים עד שהועגה
5
מוכנה.
6
ממיסים את חומרי הקרם ולאחר שהעוגה הצטננה מעט יוצקים מעל.
המתכון נכתב ב-16/11/2024