מתכון קל וטעים המשלב עוף בתיבול עם אבקת מרק בצל, ואפייה עם שזיפים מקופסה. המנה נשארת עסיסית ומתקתקה, עם טעמים שמתמזגים היטב במהלך הבישול. מומלץ להגיש לצד אורז לבן או תפוחי אדמה לקבלת ארוחה משביעה ומנחמת
כמות: 4 מנות
עוף בשזיפים, מומלץ עם אורז
מצרכים
עוף טרי (שלם או חתוך)
אבקת מרק בצל
קופסא של שזיפים - שגיא תוצרת פרי הגליל - שימורים
אופן ההכנה
1
לשטוף את העוף ולנקות טוב מנוצות ומה שבא ליד
2
לאחר שטיפת העוף וייבושו במגבת נייר יש לצפות לפזר עליו כמות נדיבה של אבקת מרק בצל ולעסות אותו לעוף.