דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות קטנות ושלמות
1 בטטה גדולה מקולפת וחתוכה
לקוביות 1X1 ס"מ
4 קישואים
1 בצל גדול קצוץ
¼ כוס יין אדום יבש
8 שיני שום חתוכות לפרוסות
¼ כפית זרעי קימל
¼ כפית זרעי כוסברה גרוס טרי
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
¼ כוס שמן זית
¼ כוס רוטב מקסיקני
¼ כפית פלפל אדום חריף
1
כפית מלח

אופן ההכנה

1
במחבת עם השמן מטגנים את הבצל והפטריות השלמות,
2
מוסיפים את קוביות הבטטה, השום,
3
והתבלינים,
4
חותכים את הקישואים לאורך ופורסים ומוסיפים לתבשיל,
5
מוסיפים את
6
היין ,
7
מבשלים 20 דקות ומתקנים בתיבול ומלח,
8
בתאבון,
המתכון נכתב ב-22/05/2006