דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

1 חבילת ביסקווטים 500 גרם
1 מיכל קצפת צמחית
1 חבילה שוקולד מריר
100 גרם אגוזים
0.5 כוס יין מתוק
קוקס או סוכריות לעוגה

אופן ההכנה

1
1. שמים בסיר את השוקלד והקצפת הצמחית, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2
2. בקערה נפרדת מרסקים את הביסקוויטים לפירורים, ומוסיפים את תערובת השוקלד, האגוזים והיין.
3
3. לוקחים קצת מהעיסה ומגלגלים לכדורי שוקולד, מקשטים בקוקוס או בסוכריות.
4
4. שמים במקרר עד שהכדורים מתקשים במעט.
המתכון נכתב ב-06/01/2006