9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראש
קורט - מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה,
200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.
3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1
1. מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
2
2. מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
3
3. ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב.
4
4. מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטב.
5
5. מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.