דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראש
למילוי :
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כף עירית קצוצה
שן שום קצוצה
קורט - מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה,
כף שמן זית
לציפוי הצנוברים :
1 ביצה
2 כפות קמח
200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.
לסלסת עגבניות:
3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
שמן זית
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
2
2. מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
3
3. ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב.
4
4. מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטב.
5
5. מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.
המתכון נכתב ב-25/05/2006