1
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2
2. מניחים על משטח עבודה עלה פילו, מורחים אותו
3
בחמאה בעזרת מברשת, מניחים עליו עלה נוסף ומורחים גם אותו בחמאה.
6
4. מניחים את המילוי לאורך עלי הפילו, מקפלים פנימה את
7
שולי הבצק משני הצדדים, ומגלגלים לגליל עבה.
8
5. מברישים את השטרודל במעט חמאה,
9
ומפזרים מעל קצח. אופים 30-25 דקות, עד שהשטרודל זהוב
12
מאדים במחבת על אש נמוכה את עלי המנגולד עם שמן הזית, תוך ערבוב, עד שהתרד
14
2. מצננים, סוחטים היטב (חשוב לסחוט היטב, כדי שהתרד לא ירטיב את
16
ומעבירים לקערה. 3. מפוררים את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה יחד עם
18
והביצה, מפלפלים ומערבבים היטב