דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

3 עלי פילס עגולים לסיגרים(נמכרים ברשתות השיווק)
50 ג"ר חמאה /או מחמאה
1 בננה
1כף אגוזי מלך כתושים
1.5כפות דבש או ריבת חלב או מוטלה
1/2שקית סוכר וניל
מעט קינמון לעיטור העלה
2 כדורי גלידת וניל (לא הכרחי)

אופן ההכנה

1
הוראות הכנה
2
ממיסים את החמאה (במיקרו) בחום החדר. מורחים היטב במברשת את עלי
3
הפילס ומניחים את העיגולים שוב אחד על השני
4
מורחים 1/2 כף דבש או ריבת חלב על
5
העלה העליון מפזרים את האגוזים מניחים את הבננה מגלגלים את העלה באופן מהודק סביב
6
הבננה מורחים שוב בחמאה. מחממים תנור ל150 מעלות מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד
7
שמשחים היטב מכל צדדיו
8
להגשה לוקחים צלחת עמוקה מניחים באמצעיתה את מאפה הבננה
9
ממיסים כף דבש או ריבת חלב ומזליפים סביב המאפה
10
הצעות הגשה
11
לוקחים 2 כדורי
12
גלידת וניל ומניחים לצידו מעטרים את הגליל במעט סוכר וניל וקינמון ומעטרים במספר
13
עלי נענע
14
(מאפה הבננה והדבש או ריבת החלב צריכים להיות חמים) מדהים טעים ויפה.
המתכון נכתב ב-30/05/2006