2
ממיסים את החמאה (במיקרו) בחום החדר. מורחים היטב במברשת את עלי
3
הפילס ומניחים את העיגולים שוב אחד על השני
4
מורחים 1/2 כף דבש או ריבת חלב על
5
העלה העליון מפזרים את האגוזים מניחים את הבננה מגלגלים את העלה באופן מהודק סביב
6
הבננה מורחים שוב בחמאה. מחממים תנור ל150 מעלות מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד
8
להגשה לוקחים צלחת עמוקה מניחים באמצעיתה את מאפה הבננה
9
ממיסים כף דבש או ריבת חלב ומזליפים סביב המאפה
12
גלידת וניל ומניחים לצידו מעטרים את הגליל במעט סוכר וניל וקינמון ומעטרים במספר
14
(מאפה הבננה והדבש או ריבת החלב צריכים להיות חמים) מדהים טעים ויפה.