1
1.ממיסים במיקרו את החמאה
2
2.מברישים היטב את עלי הפילו בחמאה (כל עלה בנפרד) 3
4
3.חותכים כל קבוצה למלבנים בגודל 10X15 ס"מ
6
מלבן במילוי (כף +) לערך
7
5.מקפלים את הקצוות כלפי פנים, כדי שהמילוי לא יברח,
8
ואז מגלגלים כמו סיגר עבה.
9
( בשלב זה אפשר להקפיא, ולאפות רק לפני ההגשה ).
10
6.מחממים את התנור ל 180 מעלות.
11
7.מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מסדרים את
12
הבלינצס ומורחים היטב בחמאה
13
8.אופים את הגלילים כ-10 דקות, או עד שהם מזהיבים
14
9.להגשה מקררים לחם החדר ומפזרים מעט אבקת סוכר
17
היטב את כל חומרי המילוי והביצה עד לקבלת עיסה אחידה
19
קינמון מעורבב בסוכר חום על עלי הפילו לפני האפיה