1
מערבבים את פירורי העוגיות (אפשר לרסק במעבד מזון ) ביחד עם החמאה המומסת
2
שוטחים על תבנית בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה
4
ובינתיים מכינים את המילוי
5
מערבבים את גבינת השמנת וגבינת 9%, חצי כוס סוכר
6
, שקית אינסטנא פודינג וניל , ליקר
8
מוסיפים את הביצים כל אחת
9
בנפרד ומערבבים היטב אחרי כל ביצה
10
מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד,
11
מערבבים עד להמסה מלאה, מוסיפים למילוי
12
יוצקים לתבנית ואופים 20 דקותת
13
בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
14
מנמיכים ל-120 מעלות ואופים שעה נוספת
15
מוציאים מהתנור ומצננים
16
מומלץ לשמור במקרר 24 שעות לפני ההגשה