דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

6 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות קמח תופח
2 כפות גדושות קקאו
מעט יין אדום מתוק (אפשר חלב במקום)
2 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
50 גר' חמאה
2 ביצים
4 כפות כוכר ( כן נוספות , בשביל הביצים)

אופן ההכנה

1
להקציף חלבונים + סוכר, להוסיף חלמונים ולערבב
2
בכלי נפרד לערבב קקאו + קמח,
3
להוסיף לקצף ולערבב בעדינות
4
לאפות כ- 35 דקות בתבנית עגולה ומשומנת
5
לקרר את
6
העוגה
7
כשהעוגה קרה, להוציא את הבפנוכו ( את הפנים של העוגה ) , אפשר
8
ביד
9
להשאיר דפנות + תחתית (לא דק מידי
10
להרטיב את העוגה שנשארה ביין אדום
11
מתוק (או חלב, ) 4-5 כפות
12
להקציף 2 שמנת מתוקה +4 כפות סוכר
13
לפורר
14
לתוכו את התוך של העוגה (ביד, חלקים קטנים אבל לא עקרוני האחידות והגודל)
15
לערבב
16
ולהחזיר הכל לתוך העוגה
17
להכניס למקרר
18
ציפו שוקולד
19
להמיס את
20
השוקולד +חמאה, כשמתקרר להוסיף 2 חלמונים
21
להקציף חלבונים + 4 כפות סוכר
22
להוסיף לתערובת
23
לשפוך מעל העוגה
24
אפשר לקשט עם סירופ שוקולד
המתכון נכתב ב-30/05/2006