1
להקציף חלבונים + סוכר, להוסיף חלמונים ולערבב
2
בכלי נפרד לערבב קקאו + קמח,
3
להוסיף לקצף ולערבב בעדינות
4
לאפות כ- 35 דקות בתבנית עגולה ומשומנת
7
כשהעוגה קרה, להוציא את הבפנוכו ( את הפנים של העוגה ) , אפשר
9
להשאיר דפנות + תחתית (לא דק מידי
10
להרטיב את העוגה שנשארה ביין אדום
11
מתוק (או חלב, ) 4-5 כפות
12
להקציף 2 שמנת מתוקה +4 כפות סוכר
14
לתוכו את התוך של העוגה (ביד, חלקים קטנים אבל לא עקרוני האחידות והגודל)
16
ולהחזיר הכל לתוך העוגה
20
השוקולד +חמאה, כשמתקרר להוסיף 2 חלמונים
21
להקציף חלבונים + 4 כפות סוכר
24
אפשר לקשט עם סירופ שוקולד