1
להפשיר את הבשר במקרר למשך הלילה (רצוי שהבשר יישאר קפוא למחצה- זה יקל על הטחינה)
2
לנקות שאריות שומן ורקמות מיותרות - לחלק לגושים נקיים ונוחים לטחינה.
3
לטחון את הבשר (שלב ראשון גס ושלב שני עדין)
6
הפיתות במים, לסחוט את המים היטב ולעבד לעיסה במעבד מזון.
8
את הביצים ולהמשיך לערבב מעט.
9
להעביר את התערובת, של הבשר, הבצל ועיסת הפיתות
10
עם הביצים, לקערת המיקסר ,להוסיף את שאר החמרים כולל שום מרוסק (במועך שום) ולערבב
11
היטב לתערובת אחידה. להשהות במקרר שעה עד שעתיים לפני הטיגון לספיגת הטעמים
13
ליצור קציצות בידיים רטובות(או להעביר למחבת בעזרת כף
14
לכדורי גלידה) ולטגן בשמן חם עמוק 3 דקות מכל צד (או עד קבלת גוון שחום יפה).
15
להניח את הקציצות המוכנות בצלחת שטוחה על גבי מגבת נייר לספיגת עודפי השמן מן
16
הטיגון. כל מחזור טיגון לכסות במגבת ניר מתחתיו ומעליו.
19
לשמור במקרר 3 עד 4 ימים רצוי לקרר ולהקפיא את עודף הקציצות ,שלא יאכלו בתקופה
20
הנ"ל. ניתן לשמור בהקפאה לתקופה ארוכה).