בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
המבורגר אמריקאי טחון
דרגת קושי
5 / 5
מצרכים
2
ק"ג בשר טחון (מס 4 כתף מרכזית)
10% שומן כבס
4
בצלים
10
שיני שום
2
כוסות קולה
2כפות חרדל
פלפל שחור
מלח
קצת סויה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כול המצרכים
2
לוכחים נייר פרגמנת לוככים רינגים עושים עגולים
3
ומכניסים לטנור או עוסים על האש
4
ל 185 מעלות עד שהם מוכנים
המתכון נכתב ב-30/05/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך