1
יוצקים שמן זית למחבת, וכשהוא חם מטגנים: שום, בצל, פלפל וטימין.
2
· מוסיפים עדשים מסוננות ומערבבים.
3
· מוסיפים בורגול מסונן ומערבבים.
4
· מוסיפים צימוקים ביחד עם מיץ הלימון שלהם+ תבלינים ומערבבים.
5
· מכבים את האש, מוסיפים כוסברה ומערבבים. מכסים ומחכים 5 דקות.
7
· מסדרים את הבורגול על צלחת, במעין גבעה עם שפיץ בקצה.
8
· מסדרים מסביב את החבושים ויוצקים מהרוטב שבתבנית הצלייה.
9
· מפזרים מלמעלה 2 בצלים ירוקים קצוצים.