בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פלפלים קלואים ממולאים בגבינת צאן!!
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
6
פלפלים אדומים - קלויים ומקולפים
למילוי
150
גר' פטה מפוררת
50
גר' קשקבל מגוררת
50
גר' פרומעז
½ חציל קלוי ומעוך
3 כפות
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות
עירית קצוצה
פלפל לבן
כף
שמן זית
1
ביצה טרופה
50
גר' קשקבל
30
גר פטה מפוררת
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המילוי.
2
שמים כף מילוי בכל פלפל
3
טובלים כל פלפל בביצה ומטגנים עד שישחים.
4
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
5
מסדרים את הפלפלים בתבנית מפזרים מעל קשקבל ופטה ואופים 10 דק'.
המתכון נכתב ב-04/06/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך