דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

6 פלפלים אדומים - קלויים ומקולפים
למילוי
150 גר' פטה מפוררת
50 גר' קשקבל מגוררת
50 גר' פרומעז
½ חציל קלוי ומעוך
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עירית קצוצה
פלפל לבן
כף שמן זית
1 ביצה טרופה
50 גר' קשקבל
30 גר פטה מפוררת

אופן ההכנה

1
מערבבים את חומרי המילוי.
2
שמים כף מילוי בכל פלפל
3
טובלים כל פלפל בביצה ומטגנים עד שישחים.
4
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
5
מסדרים את הפלפלים בתבנית מפזרים מעל קשקבל ופטה ואופים 10 דק'.
המתכון נכתב ב-04/06/2006