דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

למלית
2 חבילות גבינת "פרומעז"
לבצק
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1.לקערה מכניסים את חומרי הבצק ולשים ביד עד קבלת עיסה חלקה
2
2.מחלקים את הבצק לשני חלקים זהים
3
3.משטחים כל חלק על נייר אפיה נפרד
4
4.חוצים נקניק פרומעז ושמים לאורך השטרודל (שני חצאים בטור החלק הישר כלפי מטה)
5
5.מגלגלים לרולדה בעזרת הניר אפיה אחרי הגילגול זורקים את הניר
6
6.על תבנית עם נייר אפיה מניחים את 2 השטרולים ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
המתכון נכתב ב-04/06/2006