6 פרוסות חלה (רצוי מיומיים קודם) או קפואה
25 גרם חמאה (לא חובה, אפשר להוסיף שמן במידת הצורך)
6 פרוסות חזה אווז שנצרבו היטב במחבת
3 נקניקיות צוריסוס שטוגנו
1
1. במחבת טפלון מניחים 2 רצועות חזה אווז עד שמחבת משומנת מחזה האווז
2
2. שוברים ביצה על נתחי האווז מטגנים והופכים עד שהעין מבושלת מוצאים ומניחים בצד
3
3. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את נקניקיות הצוריסוס עד להשחמה ומניחים בצד
4
4. במקביל מכינם את הפרנץ טוסט
5
בקערה רחבה טורפים את הביצים והחלב.
6
מוסיפים מים 2 כפות מים רותחים תוך כדי טריפה אינטנסיבית.
7
נוגעים בבלילה ובודקים שהיא חמימה. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
8
טובלים עד ספיגה את פרוסות החלה ומטגנים במעט מהשמן ובמעט מהחמאה.
9
מזהיבים משני הצדדים ומניחים על תבנית אפיה בצד
11
פרוסת פרנץ טוסט מעליה ביצת העין עם חזה האווז
12
סוגרים עם פרוסת פרנץ טוסט נוספת ומהדקים קלות
13
מניחים פרוסת גבינה מעל הכל
14
6. מכניסים את המגש עם הפרנץ טוסטים והנקניקיות לתנור (לגריל) עד להמסת הגבינה