1
חוצים האגסים לאורכם ומוציאים ליבתם
2
שמים את כל החומרים למעט האגסים בסיר, מביאים לרתיחה.
3
מכניסים את האגסים לבישול של כ-15 דקות. מוציאים ומסננים.
4
לוקחים כשלושת רבעי כוס של סירופ האגסים ומצמצמים אותו.
6
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר אדים כפול. מקררים.
7
מקציפים את הביצים, וניל והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
8
מערבבים את שתי התערובות מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים.
9
מעבירים לתבנית 26 מרוחה בחמאה ואופים בחום של 160 מעלות כ-50 דקות ומקררים.
11
מניחים את חצאי האגסים על העוגה כשהשפיץ שלהם כלפי פנים העוגה, וזולפים עליהם את נוזל הסירופ המצומצם.
12
ממיסים את שוקולד הציפוי ויוצקים על העוגה וחצאי האגסים. מניחים במקרר לקירור של לפחות חצי שעה.