דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

מצרכים:
150 גר' חמאה רכה מאד
חצי כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 כף קליפת לימון
3 כפות מיץ לימון
350 גר' גבינת ריקוטה
2 ביצים
כוס וחצי כוס סולת
לדובדבנים:
40 גר' חמאה
1 צנצנת דובדבנים

אופן ההכנה

1
מקציפים את החמאה, סוכר ותמצית וניל.
2
מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ואז את גבינת הריקוטה, ומוציאים.
3
מוסיפים את שאר חומרי המילוי.
4
לוקחים את התערובת עם כף גלידה גדולה ומטילים למים רותחים לבישול של כ-3 דקות, מסננים ומוציאים.
5
שמים את החמאה במחבת יחד עם מעט שמן, ומטגנים בם את הכופתאות כשתי דקות ומוציאים.
6
מוסיפים למחבת את נוזלי הדובדבנים לבישול של חמש דקות, מוסיפים את הדובדבנים לבישול של עוד דקה.מוסיפים את הכופתאות ומבשלים יחד עוד דקה.
7
מגישים עם שמנת חמוצה.
המתכון נכתב ב-04/06/2006