1
מקציפים את החמאה, סוכר ותמצית וניל.
2
מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ואז את גבינת הריקוטה, ומוציאים.
3
מוסיפים את שאר חומרי המילוי.
4
לוקחים את התערובת עם כף גלידה גדולה ומטילים למים רותחים לבישול של כ-3 דקות, מסננים ומוציאים.
5
שמים את החמאה במחבת יחד עם מעט שמן, ומטגנים בם את הכופתאות כשתי דקות ומוציאים.
6
מוסיפים למחבת את נוזלי הדובדבנים לבישול של חמש דקות, מוסיפים את הדובדבנים לבישול של עוד דקה.מוסיפים את הכופתאות ומבשלים יחד עוד דקה.