1
מעבדים את הפטרוזיליה עם המלח והשום במעבד מזון. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה תוך
2
כדי עיבוד. מוסיפים גם את החומץ, הפפריקה, האורגנו והטימין. מניחים את הכבד בכלי
3
ויוצקים עליו את המשרה שנוצר במעבד המזון. משרים במקרר מכוסה למשך לילה.
5
את הכבד בשמן שחומם במחבת משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. יוצקים למחבת
6
את נוזלי המשרה ומרתיחים מספר דקות לצמצום והסמכה. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס
8
מגישים את הכבד חם בליווי הרוטב ותפוחי אדמה מבושלים.