1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את הבשר, הבייקון והצלעות עם 2 ליטרים של מים. מדי פעם
2
מוצאים את הקצף שנוצר. מוסיפים את החומוס ומעט מלח. מוסיפים את גרגרי הפלפל השחור,
3
הבצל והשום. מכסים ומבשלים כשעה וחצי (מוסיפים מים במידת הצורך. מוציאים את הבשר,
4
הצלעות והבייקון החוצה. חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומכניסים לסיר עם החומוס
5
יחד עם הבוקה גרני. מבשלים עד שהירקות מתרככים. מחזירים לסיר את הבשר, הבייקון
6
והצלעות ומוסיפים את הנקניקיות. מבשלים כעשר דקות ומסירים מהאש. מוציאים את הבוקה