בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פסטה עם בצל ופרורי לחם
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
500
גרם פסטה(מסולסל)
1
בצל גדול
1
כוס פרורי לחם
שמן לטיגון
מעט מרק עוף
אופן ההכנה
1
מרתיחים מים עם מעט שמן ומלח ומבשלים את הפסטה עד להתרככות.
2
קוצצים את הבצל
3
ומטגניםעד לשחמה ומוסיפים את פרורי הלחם והמרק עוף מערבבים היטב שלא יתפס ומוסיפים
4
שמן לפי הצורך .
5
מסננים היטב את הפסטה ומוסיפים את פרורי הלחם תוך כדי עירבוב
6
עד שכל הפסטה עטופה בפרורי הלחם.
7
ולהגיש.
המתכון נכתב ב-27/06/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך