דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

500 גרם פסטה(מסולסל)
1 בצל גדול
1 כוס פרורי לחם
שמן לטיגון
מעט מרק עוף

אופן ההכנה

1
מרתיחים מים עם מעט שמן ומלח ומבשלים את הפסטה עד להתרככות.
2
קוצצים את הבצל
3
ומטגניםעד לשחמה ומוסיפים את פרורי הלחם והמרק עוף מערבבים היטב שלא יתפס ומוסיפים
4
שמן לפי הצורך .
5
מסננים היטב את הפסטה ומוסיפים את פרורי הלחם תוך כדי עירבוב
6
עד שכל הפסטה עטופה בפרורי הלחם.
7
ולהגיש.
המתכון נכתב ב-27/06/2006