דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

חב' פסטה מסולסלת צבעונית ( שלושה צבעים ), נקניקיות טבעול (זה לא בשרי .. זה פרווה ! ) , 200 גרם גבינול מגורדת גס, 4 גמבות כבושות קצוצות, כוס שמיר קצוץ , 4 כפות מיונית .
רוטב: 1 כפית מיונית, 1 כפית חרדל, 1 כפית קטשופ , 1 כף מיץ לימון מלח פלפל לפי הטעם .

אופן ההכנה

1
מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים 10-12 דקות . שותפים תחת מי ברז קרים ומניחים במסננת עד שכל הנוזלים ינוקזו, מעבירים לקערה . מוסיפים את הגבינה המגורדת , את הגמבה והשמיר. מערבבים היטב . בקערית קטנה מערבבים מיונית יחד עם חרדל, קטשופ ומיץ לימון , יוצקים לקערה ומערבבים, אם יש צורך מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה שקופה , מכסים ביריעות נילון ומצננים במקרר עד להגשה ..
2
הזכויות : ספר שדודה שלי הדפיסה לי ..חח
המתכון נכתב ב-06/01/2006