דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
4 שיני שום חצויים
רבע כפית כמון
2 פלפלי צ'ילי חריפים מיובשים
חצי כפית מלח ים
1 כוס שמן זית
לחם לבן ללא הקרום
חומץ

אופן ההכנה

1
משרים את הפלפלים המתוקים במים חמים כרבע שעה. שופכים את המים ומנגבים היטב את
2
הפלפלים. מכניסים את הפלפלים המתוקים, השום, הלחם, פלפלי הצ'ילי, הכמון והמלח
3
ומעבדים למחית. יוצקים בהדרגה את שמן הזית למעבד. מוסיפים מעט מים או לחם במידת
4
הצורך להגיע לסמיכות הרצויה. מוסיפים מעט חומץ לטעם.
5
לשמירה יוצקים לצנצנת ומעל
6
מכסים במעט שמן זית.
המתכון נכתב ב-19/11/2024