1
את האגסים מקלפים חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.
2
שופכים לתוך סיר את היין
3
מוסיפים סוכר, לימון ומניחים את האגסים בפנים כשהיין מכסה אותם לגמרי.
5
אש גבוהה להרתחה ואז מנמיכים את האש לחום נמוך ופותחים את הסיר למשך חצי שעה או עד
6
שריח האלכוהול ייעלם והאגסים יצבעו באדום ויתרככו.
7
כשהאגסים מתרככים מוציאים את
8
כולם מלבד שתי חצאים אותם מועכים עם מזלג בתוך הסיר ומצמצמים את היין עד שיקבל מרקם
11
על צלחת הגשה מניחים כדור גלידת וניל חצי אגס
12
משעינים על הגלידה ומעל שופכים מעט סירופ
13
נראה לי שזה יכול להחזיק במקרר מעל
14
שבוע אבל לא הצלחתי לבדוק את הנושא.