2
1. בסיר שמים סוכר מלח ומים ומרתיחים. מבשלים לסירופ עד שמסמיך,
3
אבל לא מזהיב (דרגת כדור רך). מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל בהרתחה
5
2.מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות. הנקודה שצריך
6
להפסיק לבשל היא שנראה שהקוקוס שמועלה מתחתית הסיר בשעת ערבובו מתחיל להתייבש.
7
(סה"כ זמן הבישול של הקוקוס לקח לי 10 דקות).
8
3.מעבירים לתבנית בעלת דפנות
9
גבוהות ומשטחים (השתמשתי בתבניות אלומיניום חד פעמית בגודל בינוני קטן). מצננים
10
למשך לילה לפחות מחוץ למקרר. לפני ציפוי השוקולד מעבירים לשעתים למקפיא.
13
1.בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד והקפה ומערבבים עד
14
שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת אחידה וסמיכה. מסירים מהאש. יוצקים על הקוקוס הקפוא,
15
מנערים להוצאת בועות אוויר ומחזירים למקפיא למספר שעות. חותכים לקוביות בגודל
16
1.5X1.5 ס"מ בעודו קפוא, מסדרים בצלחות הגשה, ושומרים במקרר כשעה לפני ההגשה