דרגת קושי
1 / 5

מצרכים

200 גרם חמאה מומסת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת (רצוי קשקבל)
100
גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
350 גרם (חבילה קטנה) קמח תופח
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה
לצפוי: גרעיני שומשום

אופן ההכנה

1
אופן הכנה:
2
1. מערבבים את כל החומרים (מלבד השומשום) בקערה, עד שמתקבל בצק
3
אחיד.
4
מניחים במקרר לחצי שעה.
5
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות
6
צלזיוס).
7
3. יוצרים מהבצק לחמניות (20-30), מפזרים למעלה שומשום ואופים כ-20
8
דקות,
9
עד שהן מזהיבות
המתכון נכתב ב-28/06/2006