2
משתמשים ב-6 דפים לתחתית -
3
1. ממיסים את החמאה במיקרו ומורחים את
4
הדפים כל דף בנפרד משני צידיו עם שת
5
2.מערבבים את כל חומרי המלית ומורחים על
7
3.לכיסוי - להוסיף עוד 6 דפים כשעל כל דף מורחים שוב חמאה מומסת
8
מכניסים פנימה את העלים לתוך התבנית ובסוף שוב מורחים מעט חמאה וזורים מעט
12
לפני האפיה לסמן בסכין ריבועים בכל התבנית
13
(ריבועים אלו יהיו המנות שיוגשו).
14
לגבי הפילו - לצורת שבלול
16
אחד של פילו למרוח מעל חמאה להוסיף את המלית ולגלגל לצורת גליל שאותה הופכים בתנועה
18
מעל השבלול למרוח שוב חמאה מומסת ולמרוח בביצה ושומשום.