דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

החומרים לבצק:
1 קג' קמח
1 שמרית/ 1.5 כפות שמרים יבשים
1.5 כפות סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
מים לפי ספיגה
החומרים למלית:
1 קג' בשר כבש שמן או 800 גר' בשר בקר + 200 גר' שומן כבש
3 בצלים שמנמנים
1.5 כפות זרעי
קימל
1 כפית פלפל שחור טחון
מלח לפי הטעם
לעיטור:
1 ביצה
קצח

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
1. ללוש את כל החומרים לבצק קל וצמיגי, ולהניח אותו למנוחה עד סיום
3
הכנת המלית.
4
2. לקצוץ את הבשר לקוביות קטנות.
5
3. לקצוץ את הבצל.
6
4.
7
לערבב את חומרי המלית.
8
5. לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
9
6. להניח על
10
כל עיגול כמות נכבדת מהמלית ולסגור אותו כמו לחמנייה עגולה.
11
7. למרוח על כל
12
יחידה ביצה ולפזר קצח.
13
8. לאפות בתנור מחומם ל-200-180 מעלות למשך כ-30-25 דק'
14
.
המתכון נכתב ב-29/06/2006