דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

מצרכים:
1 ק"ג גולאש בשר שריר טרי (מס' 8) חתוך לקוביות 3X3
5 כפות שמן זית
3 כפות דבש
1 כף אבקת מרק עוף
4-5 כפות סויה (לפי הטעם)
1 כפית
חומץ בלסמי
8 שיני שום פרוסות
0.5 כפית גינגר מגורד
0.25 כפית פלפל שחור
גרוס עבה
0.25 כפית מלח גס
1 כפית שמיר,קצוץ
1 כפית נענע קצוצה,
1.כפית פטרוזילה קצוצה
1
כפית כוסברה
מים עד כדי כיסוי הבשר ועוד ס"מ לערך

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
1. בסיר רחב עם השמן סוגרים את קוביות הבשר עד להשחמה
3
2.
4
מוסיפים את אבקת מרק, דבש, סויה, שום,חומץ בלסמי,שורש הגינגר וכל הירק,
5
3.
6
מוסיפים את המים וומערבבים היטב שהבשר יכוסה בכל הטעמים מביאים
7
לרתיחה.
8
4.
9
מנמיכים אש לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 2.5 שעות או עד שהבשר יתרכך.
10
5. מסירים
11
מכסה ומבשלים כמחצית השעה עד לצימצום הנוזלים.
12
ממולץ להגשה על מצע שעועית ירוקה שאודתה כ 5 דקות במים רותחים וסוננה ונשטפה במים
13
קרים ובליווי אורז לבן עם צנוברים
המתכון נכתב ב-29/06/2006