2
1. בסיר רחב עם השמן סוגרים את קוביות הבשר עד להשחמה
4
מוסיפים את אבקת מרק, דבש, סויה, שום,חומץ בלסמי,שורש הגינגר וכל הירק,
6
מוסיפים את המים וומערבבים היטב שהבשר יכוסה בכל הטעמים מביאים
9
מנמיכים אש לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 2.5 שעות או עד שהבשר יתרכך.
11
מכסה ומבשלים כמחצית השעה עד לצימצום הנוזלים.
12
ממולץ להגשה על מצע שעועית ירוקה שאודתה כ 5 דקות במים רותחים וסוננה ונשטפה במים
13
קרים ובליווי אורז לבן עם צנוברים