דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 ק"ג בשר חתוך לקוביות גדולות( כל נתח לבישול ארוך)
0.25 כוס שמן זית
4 שיני שום מעוכות
1 פלפל אדום חריף,טרי,מגורען וקצוץ
1 בצל גדול קצוץ גס
2 ראשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות
2 ראשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים לקוביות
2 גזרים קלופים,חתוכים לאורך ל-4 חלקים ואחר-כך לפרוסות של 1 ס"מ
4 כפות רסק עגבניות מיובשות
2 כוסות יין אדום יבש או מים
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

1
1.מחממים שמן בסיר גדול וכבד,וכשחם מכניסים את קוביות הבשר,ומשחימים
2
אותן מכל
3
הצדדים.מוציאים מהסיר.
4
2.מוסיפים לסיר את השום,הבצל והפלפל החריף ומטגנים כ-5
5
דקות.
6
3.מוסיפים את שאר הירקות לטיגון של 3 דקות בערך,ממליחים ומפלפלים.
7
4.מחזירים את הבשר לסיר,מערבבים,מוסיפים את הרסק ומטגנים הכל עוד שתי
8
דקות.
9
5.מרתיחים את היין,ומוסיפים לסיר.מביאים שוב לרתיחה,מתקנים תיבול,מנמיכים
10
אש,מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים, עד שהבשר רך לגמרי.
המתכון נכתב ב-29/06/2006