2
את הקלתית - כפי שנאמר לפי מתכון קיים להעביר אותה אפייה עיוורת (חצי אפייה) לפני הכל
3
לפאי - את החומרים בסעיף 1. להמיס
4
- את החומרים בסעיף 2. להקציף 5 דקות במהירות גבוהה עד לקצף פתוח ובהיר
5
לערבב את השלבים 1. ו-2. להוסיף קמצוץ מלח לשוקולד ולטרוף הכל ביד ואחרי
6
ערבוב זה לעבור לעבודה ב-מרית ואז לערבב טוב
7
למלא את הקלתית , ליישר עם כף ולאפות 180 מעלות 20 עד 25 דקות, אסור שהשוקולד יתיבש (אצבע שוקעת - לא נראה אפוי)
8
רוטב -להרתיח את השמנת ואז להוסיף שוקולד
9
שופכים את השוקולד על כל חתיכה בנפרד