דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

לעיסה:
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
2\1 כפית סודה לשתיה
1 שקית אפקת אפיה
3 ביצים
4\3 שמן
2 כוסות מים רותחים
לרוטב:
2 סוכר וניל
4 כפות גדושות של שוקולית
50 גרם של מרגרינה
4\1 כוס מים
4\1 כוס ליקר

אופן ההכנה

1
לעיסה : מכניסים לתוך קערה את: קמח,סוכר,קקאו ,סודה לשתיה ואת אפקת האפיה ומערבבים עם כף עד שלא רואים את את הקמח.
2
לאחר מכן מכניסים לתוך הקערה את הביצים והשמן מוסיפים את המים הרותחים
3
ומהר מערבב עם מערבל חשמלי עד שהעיסה הופכת להיות חלקה, שופכים לתוך תבנית
4
ושמים בתנור ל -180מעלות .
5
לרוטב: מכניסים את כל החומרים לסיר ומחממים על הכרים עד שהמרגרינה נמסה שופכים אותה על העוגה ברגע שהיא יוצאת.
המתכון נכתב ב-30/06/2006