דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

לעוגה:
2 כוסות שוקולית
2 כוסות קמח רגיל
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס חלב
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
כוס מים רותחים (מוסיפים לאחר שמערבבים את כל החומרים).
לציפוי:
150 גר' שוקולד מריר (באיכות טובה)
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1
לעוגה:
2
מערבבים את כל החומרים
3
מוסיפים את המים הרותחים
4
משמנים תבנית פיירקס בגודל 35 * 25.
5
מעבירים את התערובת לתבנית.
6
אופים למשך חצי שעה ב- 180 מעלות (לא ליבש).
7
לציפוי:
8
לבשל את השוקולד עם השמנת עד להמסה
9
לקרר את הציפוי ולהוסיף לעוגה החמה
10
כאשר מוציאים מהמקרר מומלץ לחמם את חתיכת העוגה שמגישים במיקרו,
11
בהפשרה לכ- 30 שניות.
המתכון נכתב ב-30/06/2006