1
קוצצים את השום ומטגנים בחמאה חצי טיגון, מוסיפים את הגמבה ומטגנים על אש גבוהה עד שתתרכך,
2
מוסיפים את הפטריות להקפצה של דקה שתיים ומוסיפים את השמנת על אש גבוהה עד להרתחה ומורידים את האש לחום נמוך.
3
כשהשמנת מקבלת מרקם סמיך מוסיפים את החלב ומרתיחים שוב עד לקבלת מרקם סמיך.
4
מוסיפים את הפרמזן תוך כדי ערבוב עד שנבלע ואין גושים מוסיפים בזיליקום מטבלים באבקת מרק עוף אגוז מוסקט ופלפל שחור מלח לפי הטעם ערבוב קצר ולהוריד מהאש