1
מכינים את הבצק, בסמוך למועד הטיגון:
2
1. במיקסר מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק גמיש ורך. אם מתקבל בצק יבש מדי, ניתן להוסיף מעט נוזלים.
3
2. מקמחים משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק. ממתינים כ- 20 דקות.
4
מרדדים את הבצק לשני עלים דקים בגודל של 45X45 ס"מ.
5
חותכים כל עלה לריבועים שווים של 15 ס"מ.
7
3. חותכים לרצועות נבטים , סלרי, כרוב ובצל.
8
במחבת או בווק עם מעט שמן, מקפיצים כרוב ובצל למשך 2 דקות. מוסיפים את שאר הירקות, וממשיכים לטגן למשך 3 דקות נוספות
9
4. מוסיפים קמח, מערבבים כדקה ומכבים את האש. מקררים.
11
5. מניחים כף גדושה מהמילוי במרכז כל עלה בצק. מכלכלים את קצות הבצק כלפי פנים ומדביקים את הקצוות בעזרת טיםת מים.
12
6. מטגנים בשמן עמוק מזני הצדדים עד שהאגרולים מזהיבים.