דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

ל-4 מנות:
1 חבילה אטריות, תאילנדיות להקפצה
0.5 יחידה כרוב לבן
לפי הטעם שמן זית
100 גרם אגוז קשיו
0.5 כוס רוטב סויה
0.5 כוס חומץ
2 כפות חמאת בוטנים

אופן ההכנה

1
1.מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומניחים בקערה
2
2.במחבת גדולה, עדיף ווק, מטגנים/מקפיצים את הכרוב (לא לשרוף ולא לבשל מדי) ומוסיפים לאיטריות
3
3.מטגנים מעט את אגוזי הקשיו ומוסיפים לקערה
4
4.מערבבים בקערה את חומרי הרוטב היטב, שופכים על האיטריות ומערבבים יחד את כל החומרים.
המתכון נכתב ב-31/07/2006