1
1. מחממים את השמן במחבת כבד ומטגנים את הבצל והשום כ-5 דקות.
2
2. מוסיפים את זרעי השומר ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים 2 דקות נוספות.
3
3. מוסיפים את הכבש ומבשלים כ-7 דקות, עד שמשחים, תוך ערבוב.
4
4. מגדילים את האש ומוסיפים יין. מבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מצטמצם לחצי.
5
5. מוסיפים רוזמרין, אורגנו, קינמון ועגבניות. מביאים לרתיחה ומפלפלים. מבשלים בסיר לא מכוסה, על חום נמוך במשך שעתיים וחצי שלוש. מערבבים מדי פעם.
6
6. מוציאים את הרוזמרין והקינמון ומוציאים קצת שומן מלמעלה.
7
7. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.