בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סרדין במרינדה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה ו-15 דקות
זמן עבודה
שעה ו-15 דקות
מצרכים
500
גרם דגים קטנים כמו סרדינים או ברבוניות קטנות
למרינדה:
3 כפות
שמן זית
3
שיני שום קלופות ופרוסות
0.25
כוס חומץ יין לבן
0.25
כוס חומץ יין אדום
מעט גרגירי חרדל
1
עלה דפנה
מעט טימין
1
לימון פרוס דק
גרגירי פלפל
מלח
אופן ההכנה
1
1. מנקים את הסרדינים, ויוצרים מהם פילטים.
2
2. מערבבים את כל חמרי המרינדה.
3
3. בכלי זכוכית או חרס, מסדרים את הסרדינים בשכבות שתי וערב, ומניחים את פרוסות הלימון בין השכבות. מרטיבים במרינדה בין שכבה לשכבה. כשנגמרים הסרדינים, יוצקים מעל את יתרת המשרה. מניחים משקולת של כחצי ק"ג, ומשאירים כך, במקרר, במשך 6 שעות.
4
הולך טוב עם הרבה לחם לבן טרי.
המתכון נכתב ב-01/08/2006
תגיות:
דגים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך