דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

½ ק"ג טונה
200 סמ"ק שמנת מתוקה
לימון סחוט טרי
כפית שום כתוש
כפית פלפל לבן
14 גרם ג'לטין מומסים ברבע כוס מים

אופן ההכנה

1
1. מעבדים את הטונה במעבד מזון ומוסיפים שמנת מתוקה, לימון סחוט, כפית שום כתוש, כפית פלפל לבן וג'לטין.
2
2. מוסיפים כוס מים קרים (יש להשתמש במים רותחים שקוררו לחלוטין). מערבבים הכל יחד ומכניסים למקרר. אפשר לקשט בפרוסות לימון או ירק (עדיף למזוג לתוך תבנית אינגלישקייק).
3
* המתכון מתאים גם להכנת פטה סלמון
המתכון נכתב ב-01/08/2006