דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

פסטה (לא משנה איזה)
רסק עגבניות
מרק עוף
תיבוליות (לא חובה, אבל כדאי מאוד מאוד! זה עושה טעם נהדר!)
פלפל
מלח
מסננת, סיר ומים

אופן ההכנה

1
ממלאים מים בסיר (עד חצי-3/4 מהסיר)
2
נותנים למים לרתוח בסיר (ללא הפסטה)
3
עד שהמים "יבעבעו" וירתחו.
4
לאחר שהמים רתחו, שימו כף (שטוחה-גדושה)
5
של מלח בסיר-המים.
6
ערבבו מעט, והכניסו את הפסטה.
7
חכו עד שהיא תיהיה רכה. (תטעמו כמובן, לא יזיק )
8
לאחר מכן הכניסו את הפסטה המוכנה לתוך המסננת.
9
סננו מעט..
10
לאחר מכן שימו 3-2 וחצי כוסות מים בסיר.
11
ושימו:
12
כפית שטוחה של מרק עוף.
13
תיבוליות (תאילנדי, שום ופטרוזיליה, רוטב צ'ילי, מה שיש).
14
מלח (שימו אל תתבישו, אך לא יותר מדי).
15
פלפל מעט..
16
וכף-2 רסק ! (כמובן !!!)
17
ערבבו היטב! ושהתיבוליות ימסו בתוך המים עם הרסק ושאר המצרכים.
18
לאחר שהרוטב מוכן, וטעמתם, והוא טעים..
19
ערבבו עוד טיפטיפה, והכניסו את הפסטה.
20
ערבבו עם הפסטה, כמה שיותר לערבב!
21
ולא אחר מכן סיגרו את הסיר עם המכסה ל-2-3 דקות.
22
קחו כף, שימו את הפסטה בצלחת, והגישו!
23
(יש להגיש חם, כמה שיותר חם!)
24
כל הזכויות שמורות לסער ברקוביץ'.
25
המתכון הוא בעצם "ירושה" מאמא שלי, היא לימדה אותי .
26
בתאבון!
27
המתכון הזה מאוד מומלץ לבשל לחברה, או סתם ככה.
המתכון נכתב ב-06/01/2006