1
ממלאים מים בסיר (עד חצי-3/4 מהסיר)
2
נותנים למים לרתוח בסיר (ללא הפסטה)
3
עד שהמים "יבעבעו" וירתחו.
4
לאחר שהמים רתחו, שימו כף (שטוחה-גדושה)
6
ערבבו מעט, והכניסו את הפסטה.
7
חכו עד שהיא תיהיה רכה. (תטעמו כמובן, לא יזיק )
8
לאחר מכן הכניסו את הפסטה המוכנה לתוך המסננת.
10
לאחר מכן שימו 3-2 וחצי כוסות מים בסיר.
12
כפית שטוחה של מרק עוף.
13
תיבוליות (תאילנדי, שום ופטרוזיליה, רוטב צ'ילי, מה שיש).
14
מלח (שימו אל תתבישו, אך לא יותר מדי).
16
וכף-2 רסק ! (כמובן !!!)
17
ערבבו היטב! ושהתיבוליות ימסו בתוך המים עם הרסק ושאר המצרכים.
18
לאחר שהרוטב מוכן, וטעמתם, והוא טעים..
19
ערבבו עוד טיפטיפה, והכניסו את הפסטה.
20
ערבבו עם הפסטה, כמה שיותר לערבב!
21
ולא אחר מכן סיגרו את הסיר עם המכסה ל-2-3 דקות.
22
קחו כף, שימו את הפסטה בצלחת, והגישו!
23
(יש להגיש חם, כמה שיותר חם!)
24
כל הזכויות שמורות לסער ברקוביץ'.
25
המתכון הוא בעצם "ירושה" מאמא שלי, היא לימדה אותי .
27
המתכון הזה מאוד מומלץ לבשל לחברה, או סתם ככה.