דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

ל-5 מנות:
5 יחידות צ'יפורה (דג דניס)
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף שום, כתוש
1 כף כמון
לפי הטעם מלח
3 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
לפי הטעם שמן

אופן ההכנה

1
1. מחממים שמן בסיר שטוח
2
2. בקערה נפרדת מערבבים את השום והפפריקה ומניחים את התערובת בסיר עם השמן
3
3. לפני שהשום נשרף מוסיפים את הרסק ואחר כך את המים (לא ביחד)
4
3. מוסיפים את הכמון והמלח
5
4. כשהרוטב מוכן מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים.
המתכון נכתב ב-01/08/2006