בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
חריימה (דגים ברוטב חריף)
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מצרכים
ל-5 מנות:
5
יחידות צ'יפורה (דג דניס)
2 כפות
פפריקה חריפה
1 כף
שום, כתוש
1 כף
כמון
לפי הטעם מלח
3 כפות
רסק עגבניות
2
כוסות מים
לפי הטעם שמן
אופן ההכנה
1
1. מחממים שמן בסיר שטוח
2
2. בקערה נפרדת מערבבים את השום והפפריקה ומניחים את התערובת בסיר עם השמן
3
3. לפני שהשום נשרף מוסיפים את הרסק ואחר כך את המים (לא ביחד)
4
3. מוסיפים את הכמון והמלח
5
4. כשהרוטב מוכן מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים.
המתכון נכתב ב-01/08/2006
תגיות:
דגים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך