1
1. מפזרים את הפופקורן המוכן בתבנית משומנת.
2
שומרים את התבנית בתנור בחום של 150 מעלות בזמן שמכינים את הסירופ.
4
בסיר, מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, סוכר, מים, סירופ התירס, חומץ ומלח.
5
3. מצמידים לסיר מדחום מיוחד לבישול.
6
מקטינים את האש וממשיכים לבשל, כ-20 דקות או עד שהטמפרטורה מגיעה ל 125 מעלות.
7
4. מסירים מהאש ומוסיפים תמצית וניל.
8
5. יוצקים את הסירופ מעל הפופקורן החם ומקררים.
9
6. בידיים משומנות בחמאה, יוצרים מהפופקורן כדורים בקוטר של 5 ס"מ.