בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
תפוחים אפויים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
55 דקות
זמן עבודה
55 דקות
מצרכים
4
תפוחי עץ
0.5
כוס צימוקים
2 כפות
סוכר חום
0.5 כפית
קינמון
0.25 כפית
אגוז מוסקט
0.5
כוס מיץ תפוחי עץ
גלידה וניל להגשה
אופן ההכנה
1
1. מוציאים את ליבת התפוחים.
2
2. מסדרים את התפוחים בתבנית.
3
3. בקערה, מערבבים צימוקים, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט.
4
4. דוחסים את התערובת לתוך התפוחים ויוצקים את המיץ בתבנית.
5
5. אופים בחום של 180 מעלות למשך 40 עד 45 דקות .
6
מגישים חם עם גלידה.
המתכון נכתב ב-06/08/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך