1
1. קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.
2
מקלפים את הגזרים ומגררים על מגררת עבה . מחממים חצי מכמות השמן בסיר קטן ומטגנים את האורז במשך דקה. מוסיפים את הבצל, הגזר המגורר ועשבי הטבול ומטגנים עוד דקה תוך בחישה.
3
2.מוסיפים את המרק והמלח, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים באורז
4
3. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות. יוצקים את השמן שנותר לסיר בקוטר כ- 20 ס"מ ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת, כשהן חופפות זו לזו, בתחתית הסיר. מעבירים את האורז המבושל חלקית מעל שכבת תפוחי האדמה.
5
4. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה מאוד כ- 40 דקות. מכבים את האש ומשהים את האורז בסיר 10 דקות נוספות. הופכים על צלחת ומגישים.