בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מרק ארטישוק
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
8
לבבות ארטישוק
3
כוסות מרק ירקות צח
1
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות
שמן זית
1
בצל קצוץ
2
שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1
1. בסיר, מאדים ארטישוק, בצל ושום בשמן זית.
2
2. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים כוס מרק אחת ומעבדים למחית..
3
מחזירים לסיר, מוסיפים את שאר המרק ומביאים לרתיחה.
4
3.מוסיפים שמנת ותבלינים ומביאים לרתיחה.
המתכון נכתב ב-07/08/2006
תגיות:
מרקים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך