דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

8 לבבות ארטישוק
3 כוסות מרק ירקות צח
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מאדים ארטישוק, בצל ושום בשמן זית.
2
2. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים כוס מרק אחת ומעבדים למחית..
3
מחזירים לסיר, מוסיפים את שאר המרק ומביאים לרתיחה.
4
3.מוסיפים שמנת ותבלינים ומביאים לרתיחה.
המתכון נכתב ב-07/08/2006