מתכון למרק תימני שמחבר אותי לאהבה שלי למטבח התימני ולמסורות החמות שמגיעות ממנו. השילוב בין הטעמים העשירים של חוויג' לתפוחי האדמה והעוף יוצר מנה ביתית ומנחמת שמתאימה לכל המשפחה. המנה הזו מזכירה לי את הערבים המיוחדים שהיו לי אצלי השכנים היקרים לליבי, בבית שבו המטבח היה מרכז החיים, עם ניחוחות שממלאים את הבית.
תמונה
מצרכים
2 כפות תבלין חוויג'
1 ק"ג תפוחי אדמה
6 שוקי עוף
1 כף אבקת מרק עוף
5 שיני שום כתושות
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה
1
בסיר עם מים, מניחים את שוקי העוף. מבשלים חצי שעה. מסירים את השומן והקצף.
2
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והעוף מבושל.