3 גזר, קלופים, בחתיכות קטנות.
2 בצל, לבנים, קלופים, בחתיכות קטנות.
1 כרישה, החלק הלבן, חתוך לקוביות
500 גרם גבינת סנט-מור, ("ברקנית")
1
2. בסיר עמוק מחממים שמן זית, מוסיפים את כל הירקות, שיני השום ועלי הדפנה, ומאדים כחמש דקות.
2
3. מוסיפים את היין ומצמצמים לסירופ.
3
4. מוסיפים את החצילים ומערבבים.
4
5. מוסיפים חלב, שמנת מתוקה ואת הטימין. מביאים לרתיחה.
5
6. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כשעה.
6
7. מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה. מסננים במסננת דקה ("שינואה"), ושומרים חם.
8
1. שמים את גבינת העיזים והשמנת במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה.
10
1. חוצים את העגבניות ומפרידים מהן את אשכולות הגרעינים (לא להשליך אותם!)
11
2. יוצקים מרק בקעריות, מניחים מעל כפית ממחית הגבינה, שמים מעט גרעיני עגבניה, עלי טימין, ומגישים בליווי מקל גריסיני פריך.