בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
שקשוקת שום לבנה
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
2
כרישות מנוקות ופרוסות דק
12
שיני שום קצוצות גס
6 כפות
שמן
4
ביצים.
1/2 כוס
גבינת עזים חריפה
אופן ההכנה
1
מזהיבים את הכרישה בשמן.מוסיפים את השום,מזהיבים זמן קצר.מוסיפים את הגבינה המפוררת,מערבבים,ומיד יוצקים את הביצים שלמות.
2
מתבלים במלח ופלפל,מכסים את המחבת.
3
מבשלים על להבה בינונית עד שהביצים עשויות.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגיות:
שבת (חגים ומועדים)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך